Nagelnieuwe Krytac Kriss Vector Limited Edition

Nagelnieuwe Krytac Kriss Vector Limited EditionNagelnieuwe Krytac Kriss Vector Limited Edition

Advertentie kenmerken


Bekeken:

7

Aangemaakt op:

04-07-2019

Conditie:

Nieuw

Model

Other

Merk

Krytac

Categorie

Replica’s
AEG

Advertentie omschrijving


Net toen ik deze gekocht had, kreeg ik van een vriend van me te horen dat ik zijn gepimpte Vector Limited kom overnemen. Daar heb ik niet over getwijfeld. Maar nu zit ik met 2 dezelfde replica’s en dat is toch wat veel. Daarom doe ik deze weg. Deze is nog niet gebruikt. Er werden er maar 3000 van gemaakt wereldwijd.

De replica komt met certificaat en doos, magazijn alsook een cnc alu front grip van Airsoftshop en een T1 red dot. Alles is nog nieuw.

Een (gedeeltelijke) ruil kan eventueel overwogen worden, maar kom niet af met een Cyma of zo. Een hint : ik speel ook met hpa.

650

https://www.airsoftbazaar.nl/advertentie/4dva9s

Categories: Marktplaats