VFC MP7 GBB (UMAREX) MP7a1 met 5 magazijnen

VFC MP7 GBB (UMAREX) MP7a1 met 5 magazijnenVFC MP7 GBB (UMAREX) MP7a1 met 5 magazijnen

Advertentie kenmerken


Bekeken:

20

Aangemaakt op:

21-06-2019

Conditie:

Nieuw

Model

Onbekend

Merk

Onbekend

Categorie

Replica’s
GBB

Advertentie omschrijving


Hierbij bied ik mijn zo goed als nieuwe VFC mp7a1 aan met 5 magazijnen en pouches. Magazijnen werken perfect en lekken niet. De replica is niet vaak gebruikt en functioneert nog prima. De blowback en de build quality  van deze replica maakt het een super vette replica, die ook volledig gelicensed is door Heckler & Koch. Het is een replica die vooral geschikt is voor CQB. Eventueel heb ik er nog een T1 reddot bij met Guns modify T1 PC lens protector bij.

Gaat weg omdat ik niet veel airsoft en dan eigenlijk altijd mijn TM recoil gebruik.

Ik wil er graag 350 euro voor hebben (mags kosten al minstens 70 euro per stuk) maar bieden kan vanaf 300 euro. 

300

https://www.airsoftbazaar.nl/advertentie/t72gqv

Categories: Marktplaats