G&G CM16 SRXL met veel extra’s

G&G CM16 SRXL met veel extra’sG&G CM16 SRXL met veel extra’s

Advertentie kenmerken


Bekeken:

17

Aangemaakt op:

21-06-2019

Conditie:

Zo goed als nieuw

Model

M4/M16

Merk

G&G

Categorie

Replica’s
AEG

Advertentie omschrijving


Hierbij bied ik mijn G&G SRXL aan, de replica is misschien 3 keer gebruikt op een skirm met de lange upper receiver, ik heb er een korte upper receiver bij van een G&G Wildhog 7” die is wel meer gebruikt tijdens skirms. De replica’s komen as is, dus what you see is what you get. Er is genoeg extra’s bij, 2 batterijen, een snellader, een Walther PS44, 4 G&G midcaps, een G&G 2300rnd Drum, bipod, etc. Ook is er nog een berg onderdelen van een wildhog bij, motor, gearbox onderdelen, etu van G&G met mosfet, metalen lower receiver, kortom te veel ok op te noemen. De dozen van de SRXL en de Wildhog zijn helaas niet meer aanwezig.

400

https://www.airsoftbazaar.nl/advertentie/yr5uvj

Categories: Marktplaats