Hk 417d vfc umarex assault rifle

Hk 417d vfc umarex assault rifleHk 417d vfc umarex assault rifle

Advertentie kenmerken


Bekeken:

12

Aangemaakt op:

13-06-2019

Conditie:

Gebruikt

Model

417

Merk

VFC

Categorie

Replica’s
AEG

Advertentie omschrijving


Hierbij verkoop ik mijn hk417d omdat ik ga stoppen met airsoft wegens te weinig tijd hier voor. Verder is het wapen in prima staat heeft onderhoud gehad en zit een nieuwe inner barrel. Je krijgt er veel extras bij dit betreft een extra nozzel voor de demper, oplader + 3 batterijen speedloader 4 kleine magazijnen 1 grote high cap, holosight + flip to side magnifier extra balletjes rolletjes camo tape. En het wapen heeft ze originele doos voor meer info nemen even contact met me op via de mail. Mvg Roy 500

 

475

https://www.airsoftbazaar.nl/advertentie/1z7o9f

Categories: Marktplaats